Meniu
0
Norai

BMC dviračiai: Šveicariškas meistriškumas ir inovacijos

BMC dviračiai: Šveicariškas meistriškumas ir inovacijos
2023-12-22 Gediminas Kaupas

BMC įsipareigoja kurti dviračius

BMC įsipareigoja kurti dviračius, kurie yra ne tik aukštos kokybės, bet ir inovatyvūs. Jie pasižymi:

  • Anglies pluošto meistriškumu: BMC anglies pluošto rėmai yra lengvi, tačiau itin tvirti, suteikdami dviratininkams nepriekaištingą našumą.
  • Aerodinaminiais sprendimais: Šio gamintojo dviračių aerodinamika yra nuolat tobulinama ir leidžia pasiekti aukščiausią greitį bei efektyvumą.
  • Ergonomikos inovacijomis: BMC dviračiai užtikrina neprilygstamą komfortą ir vairavimo patirtį, dėl kruopščiai apgalvotos ergonomikos.
  • ACE+ technologija: Tai dviračio rėmo tobulinimo sistema, kuri padidina lengvumą, tvirtumą ir aerodinamiškumą. ACE+ svarbus dėmesys skiriamas greičiui ir komfortui važiuojant, ypač Teammachine SLR modeliams.
  • ICS technologija: Novatoriškas sprendimas, leidžiantis estetiškai paslėpti trosus, išlaikant dviračio funkcionalumą ir reguliuojamumą.

BMC dviračių spektras: tinka kiekvienam

BMC, kaip inovatyvi dviračių gamintoja, siūlo platų dviračių asortimentą, pritaikytą kiekvienam vairuotojui ir kiekvienai situacijai.

  • Kalnų dviračiai: Šie dviračiai yra ne tik patvarūs, bet ir lankstūs, idealiai tinkantys įvairiems nuotykiams kalnuose. Su pažangiomis pakabos technologijomis, jie yra puikus pasirinkimas tiek jaukiam važiavimui gamtos takais, tiek adrenalino kupiniems kalnų iššūkiams.
  • Plento dviračiai: Jei norite greičio ir aerodinamiškumo, BMC plento dviračiai yra būtent tai, ko reikia. Lengvi rėmai, aerodinaminės formos ir efektyvios pavara – viskas, kas reikalinga lenktynėms ir greitam vairavimui.
  • Gravel dviračiai: Pasirinkite universalią BMC gravel dviračių liniją, skirtą tiek lygiems plentams, tiek neasfaltuotoms trasoms. Jie pasižymi komfortu, patvarumu ir lankstumu, leisdami tyrinėti įvairiausias aplinkas.
  • Vaikiški dviračiai: Saugumas ir patogumas yra esminiai BMC vaikiškų dviračių bruožai. Sukurti mokymuisi ir tobulėjimui, jie padeda vaikams saugiai mėgautis dviračių sportu.
  • Elektriniai dviračiai: BMC elektriniai dviračiai yra inovacijų įsikūnijimas. Suteikdami papildomą jėgą, jie palengvina važiavimą į kalnus ir ilgesnius atstumus, didindami dviračio naudojimo patogumą.
  • Hibridiniai dviračiai: BMC hibridiniai dviračiai yra universalus pasirinkimas, jungiantis plento ir kalnų dviračių savybes. Jie yra idealūs tiek miesto gatvėms, tiek lengvesnėms neasfaltuotoms trasoms.
  • Triatlono dviračiai: BMC triatlono dviračiai yra aerodinamikos ir efektyvumo simbolis. Jie yra sukurti būtent triatlono varžyboms, suteikdami sportininkams viską, ko reikia ilgų atstumų važiavimui.
BMC Mountain Bikes

Populiariausi BMC dviračių modeliai pagal kategorijas

BMC siūlo platų dviračių modelių asortimentą, kiekvienas iš jų sukurtas atitikti specifinius vairavimo stilius ir vartotojų poreikius.

BMC Kalnų dviračiai

  • Twostroke: Tai modernus ir inovatyvus kalnų dviratis, tinkamas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems dviratininkams. Twostroke išsiskiria savo lengvu, bet tvirtu rėmu ir efektyvia geometrija. Jis yra idealus pasirinkimas tiek techniniams takams, tiek greitam vairavimui kalnų trasose, suteikiant nepriekaištingą našumą ir komfortą.
  • Fourstroke: Šis modelis yra sukurtas atsižvelgiant į aukščiausius kalnų dviračių sporto standartus. Fourstroke pasižymi pažangia pakabos sistema ir yra suprojektuotas maksimaliam našumui lenktynėse. Su lengvu anglies pluošto rėmu ir aerodinamiška konstrukcija, šis dviratis užtikrina puikų valdymą ir greitį sunkiausiose trasose.

BMC Plento dviračiai

  • Roadmachine: Endurance tipo modelis yra sukurtas universaliems plento važiavimo poreikiams. Jis derina greitį ir komfortą, idealiai tinkamas ilgoms distancijoms ir įvairiems kelio paviršiams. Šis dviratis pasižymi efektyvia pakaba ir aerodinamiška konstrukcija, suteikdama dviratininkui gerą greitį ir komfortą net ir sunkiose važiavimo sąlygose.
  • Teammachine: BMC lenktyninis plento dviratis, sukurtas aukščiausiam našumui ir greičiui. Jis išsiskiria lengvu anglies pluošto rėmu, pažangia aerodinamika ir yra pritaikytas greitam ir agresyviam važiavimui. Teammachine yra dviratininkų pasirinkimas dėl jo reaktyvumo ir efektyvumo lenktynėse.
  • Teammachine R: naujausias ir vienas iš prabangiausių BMC plento dviračių modelių. Šis dviratis yra sukurtas siekiant didžiausio greičio ir efektyvumo, naudojant pažangiausias medžiagas ir technologijas. Teamachine R pasižymi itin lengvu anglies pluošto rėmu, aukštos klasės komponentais ir aerodinamišku dizainu. Jis tinkamas profesionaliems dviratininkams ir pažengusiems mėgėjams, kurie nori puikaus kokybės dviračio.
  • Timemachine 01 Road: aerodinamiškiausias plento dviratis, sukurtas greičio ir efektyvumo meistrams. Jis yra su integruotomis technologijomis, tokiomis kaip ICS vairo sistema ir pažangi rėmo geometrija. Šis dviratis yra idealus pasirinkimas profesionaliems dviratininkams, siekiantiems pranašumo lenktynių metu.

BMC Gravel dviračiai

  • Kaius: naujausias gravel dviratis, sukurtas universaliems važiavimo poreikiams. Tai dviratis, kuris derina lengvą konstrukciją su patvarumu, idealiai tinkamas tiek greitam važiavimui plentu, tiek neasfaltuotų takų tyrinėjimui. Kaius pasižymi modernia technologija ir funkcionalumu, suteikiant dviratininkui lankstumą ir patogumą įvairiose važiavimo situacijose.
  • Roadmachine X: gravel dviratis, sukurtas suteikti aukštą našumą ir komfortą ilgose distancijose. Šis modelis pasižymi aukštos kokybės anglies pluošto rėmu, pažangiu pakabos dizainu ir yra pritaikytas tiek greitam, tiek patogiam važiavimui. Roadmachine X yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori dviračio, tinkančio įvairiems paviršiams ir važiavimo sąlygoms.
  • UnReStricted (URS): inovatyvus gravel dviratis, skirtas ekstremaliems ir nuotykių ieškantiems dviratininkams. Jis išsiskiria savo pažangia technologija, įskaitant išskirtinę rėmo geometriją ir pažangią pakabą. URS yra idealus pasirinkimas tiek techniniams takams, tiek ilgoms ekspedicijoms, suteikdamas dviratininkui nepriekaištingą kontrolę ir patvarumą.

BMC Hibridiniai dviračiai

  • Alpenchallenge: aukštos kokybės hibridinis dviratis, sukurtas derinant miesto dviračio patogumą su sportinio dviračio efektyvumu. Tai puikus pasirinkimas tiek miesto gatvėse, tiek neasfaltuotose trasose, suteikiantis lankstumą ir patogumą įvairiose važiavimo situacijose. Alpenchallenge pasižymi lengva konstrukcija, elegantišku dizainu ir yra pritaikytas efektyviam ir patogiam važiavimui.
  • BMC 257: dar vienas hibridinis dviratis iš BMC asortimento, skirtas tiems, kurie ieško universalaus dviračio miesto sąlygoms. Jis yra patvarus ir lengvai valdomas, idealiai tinkantis kasdieniam naudojimui. Su savo patogia sėdyne, stabilia konstrukcija ir efektyvia pavara, užtikrina malonų važiavimą tiek miesto gatvėse, tiek ilgesnėse išvykose.

Elektriniai BMC dviračiai

  • 257: elektrinis hibridinis dviratis, sukurtas suteikti universalią ir patogią važiavimo patirtį. Jis derina miesto dviračio patogumą su elektrinio variklio teikiamu papildomu pagreičiu, idealiai tinkamas tiek kasdieniam miesto važiavimui, tiek ilgesnėms išvykoms. 257 modelis pasižymi lengvu rėmu, patogiu dizainu ir efektyvia elektrine sistema, užtikrinančia patikimą ir malonų važiavimą.
  • Alpenchallenge AMP: aukštos kokybės elektrinis hibridinis dviratis, skirtas tiek miesto, tiek laisvalaikio važiavimui. Šis dviratis pasižymi inovatyviu dizainu, pažangiomis technologijomis ir elektriniu pagreičiu, suteikiant papildomą jėgą ir patogumą. Alpenchallenge AMP yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško patogaus, bet tuo pačiu sportiško elektrinio dviračio.
  • Fourstroke AMP: elektrinis kalnų dviratis, sukurtas aukšto lygio kalnų dviračių mėgėjams. Jis siūlo pažangią pakabos sistemą ir galingą elektrinį variklį, idealiai tinkantį sudėtingoms trasoms ir kalnų važiavimui. Fourstroke AMP išsiskiria patvarumu, aukštu našumu ir gebėjimu įveikti sunkias trasas su papildoma variklio pagalba.
  • Roadmachine AMP: elektrinis plento dviratis, sukurtas greitam ir efektyviam važiavimui. Šis modelis derina aerodinamišką dizainą, lengvą rėmą ir elektrinį variklį, suteikiant dviratininkui greitį ir komfortą ilgose distancijose. Roadmachine AMP yra puikus pasirinkimas tiek ilgoms treniruotėms, tiek laisvalaikio važiavimams.

Vaikiški BMC dviračiai

  • Twostroke: specialiai pritaikytas jaunesniems dviratininkams, siūlydamas aukštos kokybės kalnų dviračių patirtį. Šis modelis yra sukurtas su mažesniu ir lengvesniu rėmu, kad būtų tinkamas jaunesniems vaikams, tačiau išlaiko visas savybes, būdingas aukštos kokybės BMC kalnų dviračiams. Vaikiškas Twostroke pasižymi patvarumu, lengvu valdymu ir yra idealus dviratis, norint pradėti nuotykius kalnų dviračių pasaulyje. Jis suteikia saugų ir patikimą važiavimą, skatindamas jaunuosius dviratininkus tyrinėti ir mėgautis važiavimu gamtoje.
BMC Bike Innovation

BMC dviračių kainos

BMC dviračių kainos yra įvairios, atsižvelgiant į kelis svarbius veiksnius:

  • Medžiagų kokybė ir gamybos procesas: BMC dviračių kainos atspindi naudojamų medžiagų, tokio kaip aukštos kokybės anglies pluoštas, ir sudėtingų gamybos procesų kokybę. Tai užtikrina dviračių lengvumą, tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
  • Technologijos ir inovacijos: BMC investuoja į pažangias technologijas ir inovacijas, tokią kaip integruotos vairo sistemos ar aerodinamiški dviračių dizainai, kurie taip pat daro įtaką galutinei dviračių kainai.
  • Modelių įvairovė: BMC siūlo įvairius dviračių modelius, nuo pradedančiųjų vartotojų iki profesionalų lygio dviračių. Prieinamos kainos kategorijos yra skirtos pradedantiesiems ir mėgėjams, o aukštesnės kainos segmentai atitinka profesionaliems sportininkams skirtus modelius su išskirtiniais našumo parametrais.

Kainų diapazonas skiriasi atsižvelgiant į dviračio tipą - pvz., kalnų, plento, gravel ar elektrinius dviračius - ir juose naudojamas technologijas bei medžiagas. BMC yra įsipareigojusi siūlyti aukštos kokybės dviračius įvairioms vartotojų grupėms, atsižvelgdama į jų poreikius ir finansines galimybes.

BMC dviračiai: puikus pasirinkimas kiekvienam dviratininkui

BMC dviračiai, atspindintys Šveicarijos kokybę ir inovacijas, yra puikus pasirinkimas kiekvienam dviratininkui, ieškančiam kokybės, patvarumo ir išskirtinio našumo. Nuo lenktynių iki laisvalaikio, BMC siūlo dviračius, pritaikytus kiekvieno poreikiams ir vairavimo stiliams. Įvairios dviračių kategorijos ir modeliai leidžia rasti idealų dviratį tiek kalnų takams ar miesto gatvėms, bei triatlono iššūkiams. Su BMC kiekviena važiavimo patirtis tampa malonesnė, efektyvesnė ir įspūdingesnė. Pasirinkite BMC ir atraskite dviračių pasaulį iš naujo!

Susiję produktai

Greitas pristatymas -20%
BMC Teammachine SLR Five plento dviratis | Arctic Silver - Black
Greitas pristatymas -30%
BMC Roadmachine 01 Four plento dviratis | Coral Red - Black
Greitas pristatymas -24%
BMC Twostroke 01 Four kalnų dviratis | Metallic Cherry Red - Black
-15%
BMC Fourstroke 01 One kalnų dviratis | Turquoise - Black
-10%
BMC Roadmachine 01 AMP X One elektrinis dviratis | Lime Yellow

Susiję straipsniai

Populiariausi dviračių gamintojai – ką reikia žinoti?

Populiariausi dviračių gamintojai – ką reikia žinoti?

Dviračių pasaulis tam tikra prasme yra panašus į automobilių. Daugybė gamintojų siūlo kokybiškus, patikimus modelius, tačiau kiekvienas gamintojas turi savo stilių ir savo braižą. Vienų stiprioji pusė – laiko patikrinta kokybė, komfortas ir maksimalus saugumas, kitų – technologijos inovacijos, lengv..