Meniu
0
Norai

Maxxis Assegai 27.5" Dual Exo TR sulankstoma padanga

5/5 1 įvertinimai
Prekės kodas: -
Gamintojas: Maxxis
Likutis: Turime
Maxxis
Kaina:
42,00€
-
+
Likutis Pristatymas
Parduotuvė 0 -
Tiekėjo sandėlys 5+ 5-12 d.d.
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Maxxis Assegai 27.5" Dual Exo TR sulankstoma padanga

Grego Minnaaro firminė padanga - "Maxxis Assegai" - užtikrina tvirtą ir nuspėjamą sukibimą su visu profiliu, nesvarbu, koks būtų pasvirimo kampas. Assegai galima naudoti priekyje ir gale, kad būtų užtikrintai važiuojama arba kaip priekinę padangą, suporuotą su greičiau riedančia galine padanga.

Kategorija: Trail, Enduro, Downhill

Rekomenduojama naudoti: Bet kokios trasos

Rekomenduojama montuoti: Priekis

TECHNOLOGIJOS

EXO technology diagram

EXO

EXO - tai įpjovimams ir dilimui atspari medžiaga, kuria padengtos daugelio "Maxxis" kalnų dviračių ir žvyrkelių padangų šoninės sienelės. Šis tankiai austas audinys yra lengvas ir labai lankstus, todėl padangos eksploatacinės savybės išlieka nepakitusios. Rinkitės EXO apsaugą, kad padidintumėte patvarumą važiuodami žvyrkeliu, XC ir nedidelės apkrovos trasomis.

Tubeless Ready Maxxis Shorty bicycle tire.

TUBELESS READY

Padangos, paruoštos be kamerų, suteikia daug privalumų: galimybę naudoti mažesnį oro slėgį, o tai pagerina sukibimą; mažesnį pasipriešinimą riedėjimui, palyginti su kamerų tipo padangomis, ir mažesnę galimybę nuleisti ratą, nes nėra kameros. Ant šoninės sienelės yra raidės "TR".

Techninės savybės
Modelis TB00163300
ETRTO 63-584
TPI 60
Tipas Sulankstoma
Svoris (g) 1,090
Mišinys DUAL
Max PSI 50
Technologijos EXO / TR

Visos nuotraukos, pateiktos mūsų elektroninėje parduotuvėje, yra skirtos suteikti kuo tikslesnę informaciją apie prekes, kurias siūlome. Tačiau svarbu paminėti, kad šios nuotraukos yra informacinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tikros prekės išvaizdos.

Skirtumai gali atsirasti dėl įvairių priežasčių, įskaitant, bet neapsiribojant, gamintojo pakeitimus produktų dizaine, sudėtyje ar spalvose, taip pat dėl skirtingų monitorių nustatymų, kurie gali keisti prekės spalvą ar išvaizdą.

Todėl raginame klientus atsižvelgti į šią informaciją prieš priimant sprendimą pirkti, o jei kyla klausimų dėl prekės specifikacijų ar išvaizdos, maloniai prašome kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo skyrių už papildoma informacija ar patikslinimais.

1 įvertinimai

5/5 Bendras įvertinimas
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Jokubas K.

2024/01/30
Jokubas K. Patvirtintas pirkėjas
Labai geras sukibimas ir kokybė

Parašyti įvertinimą

Bus rodoma prie komentaro
5 - Geras / 1 - Blogas
Pastaba: HTML tekstas nėra verčiamas.

Panašios prekės