Meniu
0
Norai

Viktorija Kaupienė

Viktorija Kaupienė
Esu Viktorija Kaupienė. Mano atsakomybė čia – rūpintis, kad mūsų asortimente visada atsirastų kokybiški aksesuarai ir apranga, kurie atitiktų net pačių išrankiausių dviratininkų lūkesčius. Kruopščiai atrinkti produktai ir jų derinys su klientų poreikiais yra mano prioritetas. Siekiu, kad kiekvienas mūsų parduotuvės lankytojas rastų ne tik patikimą, bet ir stilingą įrangą savo dviračių nuotykiams. Be to, esu atsidavusi megėjų dviratininkų bendruomenei, siekiu palaikyti jų aistrą dviračiams, teikdama produktus, kurie atitinka ne tik profesionalų, bet ir kasdienių entuziastų poreikius.

Tinkamas dviračių laikymas - kuo tai svarbu?

2023-10-25

Norint užtikrinti dviračio ilgaamžiškumą ir funkcionalumą, labai svarbu pasirūpinti tinkamomis laikymo sąlygomis žiemos metu. Netinkamai laikant dviratį žiemos mėnesiais gali kilti įvairių problemų, įskaitant rūdžių susidarymą, koroziją ir kitus pažeidimus ar gedimus. Tinkamo laikymo svarba ypač akt..

„Wahoo“ dviračių treniruokliai - naujienos ir renginys

2023-10-10

Dviračių treniruokliai - tai puikus būdas išlaikyti gerą fizinę formą ir sveiką gyvenimo būdą, ypač kai lauke žvarbios oro sąlygos. „Wahoo“  kompanija buvo įkurta Chipo Hawkinso 2009 m. Atlantoje, Džordžijos valstijoje, yra lyderiaujanti dviračių treniruoklių inovacijų srityje bei siekia sukurti spr..