Meniu
0
Norai

„Wahoo“ dviračių treniruokliai - naujienos ir renginys

„Wahoo“ dviračių treniruokliai - naujienos ir renginys
2023-10-10 Viktorija Kaupienė

Pirmiausia norime pasidalinti, kad jau spalio 14d. (šeštadienį), VELONOVA parduotuvėje (J. Baltrušaičio g. 1, Vilnius) kviečiame susitikti kasmetiniame Wahooligan dienoje - minsime, bendrausime, išbandysime naujienas ir dalinsime prizus. Užsiregistruok ir dalyvauk!
 

„Wahoo“  - dviračių treniruoklių inovacijų lyderė

Dviračių treniruokliai - tai puikus būdas išlaikyti gerą fizinę formą ir sveiką gyvenimo būdą, ypač kai lauke žvarbios oro sąlygos. „Wahoo“  kompanija buvo įkurta Chipo Hawkinso 2009 m. Atlantoje, Džordžijos valstijoje, yra lyderiaujanti dviračių treniruoklių inovacijų srityje bei siekia sukurti sprendimus, leidžiančius efektyviai sportuoti namuose. „Wahoo“  misija - „Kiekviename iš mūsų užauginti geresnį sportininką“.

Svarbūs dviračio treniruoklio pasirinkimo faktoriai

Kiekvienam dviratininkui svarbu pasirinkti tinkamą dviračio treniruoklį. Štai kelios svarbios savybės, į kurias reikia atsižvelgti:

  • Realaus riedėjimo pojūtis: norite jaustis, tarsi riedėtumėte realiame kelyje? Pasirinkite treniruoklį, kuris simuliuoja realią važiavimo patirtį ir leidžia pajusti reljefą.
  • Reguliuojamas pasipriešinimas: svarbu atsižvelgti į savo sporto poreikius. Jei mėgstate riedėti lygiu keliu arba kalnuose, rinkitės treniruoklį, kuris leidžia keisti pasipriešinimą.
  • Triukšmas: jei turite šeimą ar esate jautrūs garsams, atkreipkite dėmesį į treniruoklio triukšmo lygį, ypač jei planuojate ilgas treniruotes.
  • Pritaikomumas: išmanusis telefonas yra puikus įrankis, leidžiantis sekti treniruotes ir naudotis aplikacijomis. Todėl pasirinkite treniruoklį, kurį galima susieti su išmaniaisiais įrenginiais.
  • Patirties kokybė: norint išvengti nuobodžių treniruočių, „Wahoo“ treniruoklių gamintojas akcentuoja bendruomenės svarbą ir suteikia galimybes virtualiai treniruotis su kitais bendraminčiais.
  • Tvirtinimo paprastumas: patogus treniruoklio tvirtinimas gali sutaupyti laiko ir pastangų. O treniruoklio patogus pritaikomumas prie skirtingų kūno formų leis treniruotėms džiaugtis visiems šeimos nariams.
  • Biudžetas: prisiminkite, kad investuojate į savo sveikatą ir ilgalaikę treniruočių patirtį. „Wahoo“ įrenginiai ir sprendimai ypatingi tuo, kad kuria integralią sporto namuose sistemą, kur kiekviena detalė lengvai suderinama su visuma.

„Wahoo“  Naujovės: „KICKR MOVE“  ir „KICKR BIKE SHIFT“ 

„Wahoo“ - tai įmonė, kuri nuolat tobulina dviračių treniruoklius. Ji pristato du naujus produktus, kurie pakeis jūsų treniruotes:

  • „KICKR MOVE“: Šis treniruoklis siūlo realybei artimą važiavimą, nes jame įdiegtos judančios platformos funkcijos, suteikiančios natūralaus judėjimo pojūtį. Tai leidžia jausti kylančius kalnus ir vėją.
  • „KICKR BIKE SHIFT“: Tai išmanusis dviratis, kurį galite pritaikyti pagal savo poreikius. Jis tylus, suteikia realaus dviračio pojūtį ir puikiai derinamas su išmaniąja įranga.

Kaip teigia kompanijos lyderis Chip Hawkins, „Kiekviename „Wahoo“ žingsnyje slepiasi inovacija. Būtent dėl to mums pavyko namų dviračių treniruoklių sportą perkelti į naują realybę.“

Inovacija ir bendruomenė

„Wahoo“ įrenginiai ir aplikacijos dirba kartu, leisdamos jums sukurti išskirtinę treniruotės patirtį. Jūs galite sekti virtualius maršrutus ir bendrauti su "Wahoo" bendruomene. Ne paslaptis, kad bendraminčių palaikymas yra vienas iš svarbių veiksnių, lemiančių žmogaus sprendimą sportuoti ilgą laiką. 

„Wahoo“ treniruokliai atitinka visus svarbiausius treniruoklio pasirinkimo kriterijus ir suteikia galimybę sukurti unikalų namų dviračių sporto pasaulį. Tai būdas pasiekti gerą fizinę formą ir mėgautis aktyviu gyvenimo būdu, nepaisant sezono.

Taip pat daugiau apie dviračių treniruoklius rasite šiame mūsų straipsnyje.

Susiję produktai

Greitas pristatymas -25% TOP
Wahoo KICKR CORE treniruoklis dviračiui
TOP
Wahoo KICKR kalnų simuliatorius
TOP
Wahoo KICKR išmanusis ventiliatorius
TOP
Wahoo KICKR kilimėlis treniruokliui
Wahoo KICKR Indoor Cycling stovas
-25%
Wahoo KICKR ROLLR Smart treniruoklis dviračiui
Greitas pristatymas
Wahoo KICKR Move Smart treniruoklis