Meniu
0
Norai

Quad Lock telefonų dėklai ir laikikliai – aktyviam laisvalaikiui ir ekstremalioms pramogoms

Quad Lock telefonų dėklai ir laikikliai – aktyviam laisvalaikiui ir ekstremalioms pramogoms
2023-03-09 Viktorija Kaupienė

Šiandien, mobiliaisiais telefonais naudojamasi visur, taip pat ir aktyvaus laisvalaikio metu – bėgiojant, vairuojant automobilį, važiuojant dviračiu, motociklu, keturračiu, užsiimant vandens sportu ir net pilotavimu. Pagrindinis iššūkis, užsiimant tokiomis veiklomis – kaip saugiau naudotis telefonu, kai rankos užimtos, o dėmesys sukoncentruotas į sportinę veiklą? Kaip ir kur jį pritvirtinti? Kaip apsaugoti nuo vibracijos, dulkių, purvo ir vandens? Aktyvaus sporto mėgėjams gerai žinomas stebuklingas žodis, ir tas žodis yra Quad Lock.

Kas yra Quad Lock?

Quad Lock – mobiliųjų telefonų dėklų ir laikiklių gamintojai, kurių vardas yra tapęs neribotų galimybių sinonimu. Quad Lock pradėjo veiklą tuo metu, kai rinkoje įsitvirtino išmanieji telefonai, o vartotojai nuolat susidurdavo su dilema – kaip maksimaliai naudotis išmaniųjų telefonų teikiamomis galimybėmis užsiimant aktyvia veikla, kaip nepamesti ir nesudaužyti brangaus telefono ekstremalių pramogų metu?

Tuo metu, kai daug kas siūlė užsiimant aktyvia veikla išmaniaisiais telefonais nesinaudoti, Quad Lock sukėlė tikrą revoliuciją – inovatyvūs jų sprendimai leido saugiai naudotis išmaniuoju telefonu važiuojant dviračiu, motociklu ar keturračiu, užsiimant vandens sportu ar net pilotuojant lėktuvą. Quad Lock vardas tapo žinomas aktyvaus laisvalaikio mėgėjų tarpe visame pasaulyje.

Kas sudaro Quad Lock produkciją? Tai yra laikikliai, tvirtinami prie įvairių paviršių, telefonų dėklai, skirti patiems įvairiausiems telefonų modeliams, bei papildoma įranga – vibracijos slopintuvai, bevieliai pakrovėjai ir kt.

Quad Lock laikikliai – ypatingiems nuotykiams ir ekstremalioms sąlygoms  

Quad Lock siūlomų variantų skaičius yra praktiškai begalinis, todėl čia rasite sprendimą bet kokiam scenarijui. Laikikliai gali būti tvirtinami prie motociklo arba dviračio rankenos, veidrodėlio, šakės, ventiliacijos grotelėse, prie automobilio lango arba prilipinami prie panelės, jei išėjote pabėgioti ar pasivaikščioti– prie jūsų riešo arba dilbio, arba ant kuprinės diržo, taip pat prie kūdikio vežimėlio, o jei dirbate biure – tvirtinami prie sienos arba prie laikiklio, esančio ant stalo. Fotografuojantiems, specialus adapteris leidžia pritvirtinti telefoną prie trikojo.

Quad Lock įtaisai yra absoliučiai saugūs, todėl telefonas tikrai nenuskries į duobę ar žvyrkelį – komanda, sukūrusi Quad Lock, skyrė didelį dėmesį saugumui, nes gerai žino brangių išmaniųjų telefonų vertę. Laikikliai yra sukurti taip, kad atlaikytų šiurkščias vibracijas važiuojant, o jūsų telefonas važiuojant būtų visiškai stabilus, saugus ir „nesiblaškytų“.

Dviratininkų tarpe populiariausi yra dviračio kompiuterio laikikliai Stem Handlebar, Out Front  ir patobulintas jo variantas, Out Front Pro.

Laikikliai Quad Lock 360 – dar daugiau galimybių

Quad Lock yra novatoriška ir analogų neturinti produktų sistema – ji leidžia klientams patiems rinktis atskirtas detales ir susikurti būtent tokį laikiklį, kokio jiems reikia.

Quad Lock 360 laikikliai sudaryti iš trijų dalių – pagrindo, rankenos ir galvutės. Pagrindas gali būti priklijuojamas, prisukamas, tvirtinamas prie panelės, prie rankenos arba prie veidrodėlio, rankenos būna skirtingo ilgio, o galvutės pačių įvairiausių tipų. Pasirinkimas toks platus, kad įmanoma daugiau nei 200 skirtingų kombinacijų, o jūs galite rinktis ir susikonfigūruoti tobulą laikiklį, priklausomai nuo savo poreikių. Video Quad Lock 360 

Quad Lock telefonų dėklai

Quad Lock telefonų dėklai suteikia maksimalų saugumo lygį bet kokiomis sąlygomis, nesvarbu, ar važiuojate per apsnigtus kalnus, ar per įkaitusią dykumą. Jie suderinami su visais Quad Lock laikikliais, lengvi ir ploni, kartu apsaugantys nuo išorinio aplinkos poveikio, o telefonai pritvirtinami prie laikiklio vienu paprastu judesiu. Su šiais dėklais, telefonai gali būti pakraunami tiek bevieliu, tiek standartiniu būdu, tvirtinami prie laikiklio tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

Telefono dėkluose yra kompozitinio plastiko konstrukcija su minkštu mikro pluošto įdėklu. Net ir po kelių mėnesių kasdienio naudojimo šis dėklas atrodo kaip naujas, o telefonas išlieka saugus nepaisant kelių atsitiktinių kritimų.

Norintiems išskirtinės kokybės, skirti Quad Lock Mag yra naujos kartos mobiliųjų telefonų dėklai. Jie yra lengvesni, lengviau pritvirtinami prie laikiklio ir dar atsparesni išoriniam aplinkos poveikiui. Telefonus yra dar paprasčiau įkrauti, tiek naudojantis standartizuotu, tiek bevielio pakrovimu būdu. Jei norite, galite individualizuoti savo telefoną, įsigydami spalvotą žiedą telefono nugarėlėje – standartiškai, į komplektą įeina juodas žiedas, tačiau su spalvotu, telefoną lengviau atskirti ir nesumaišyti su draugo telefonu. Video Quad Lock Mag 

Quad Lock pagalvojo apie viską, ko reikia vartotojams

Quad Lock įžengė į rinką ypatingu metu, kai išmanieji telefonai suteikė žmonėms daugybę galimybių, tačiau fizinės aplinkybės dažnai trukdė jomis naudotis. Quad Lock iškėlė klausimą – ko reikia, kad nei greitis, nei lietus, nei vibracija, nei jokios kitos aplinkybės neribotų naudojimosi išmaniuoju telefonu?

Quad Lock asortimente rasite įvairiausių priedų, tokių, kaip vibracijos slopinimo įranga, bevielio pakrovėjo galvutė (jei pageidaujate, ji gali būti atspari vandeniui), vandeniui atspari USB jungtis, leidžianti pakrauti telefoną nuo motociklo akumuliatoriaus, kameros adapteris, ir kt. – visa, ko reikia, kad naudotumėtės išmaniuoju telefonu, nevaržomi aplinkybių.

Susiję produktai

Greitas pristatymas TOP
Quad Lock® universalus telefono adapteris
Greitas pristatymas TOP
Quad Lock® Stem/Handlebar telefono dėklo laikiklis
Greitas pristatymas TOP
Quad Lock® Out Front Mount telefono dėklo laikiklis
Greitas pristatymas
Quad Lock® Sports telefono laikiklis/apyrankė
Greitas pristatymas TOP
Quad Lock® Windscreen telefono laikiklis automobiliui
Greitas pristatymas TOP
Quad Lock® motociklo vibracijos slopintuvas
Greitas pristatymas
Quad Lock® Galaxy S22 Ultra telefono dėklas

Susiję straipsniai

Dviračio priedai ir aksesuarai – ką žinoti ir kaip pasirinkti?

Dviračio priedai ir aksesuarai – ką žinoti ir kaip pasirinkti?

Dviratis yra puiki priemonė tiek sportui, tiek susisiekimui – lengvas, manevringas, neužima daug vietos. Tačiau dviračių savininkams kyla klausimų, kaip užtikrinti maksimalų savo ar kartu keliaujančio vaiko saugumą, kur susidėti kartu vežamus daiktus, kaip apsaugoti patį dviratį nuo vagystės ir kt. ..

Akiniai dviratininkams – daugiau nei aksesuaras

Akiniai dviratininkams – daugiau nei aksesuaras

Važiuojant dviračiu, tinkamai parinkti dviratininko akiniai gali apsaugoti jus nuo daugybės dalykų – pradedant paraudusiomis, dulkių ir vėjo suerzintomis akimis, smulkių šakų subraižyta akių sritimi, baigiant eismo įvykiu prasto matomumo sąlygomis bei fiziniais sužeidimais. Kodėl dviratininkams neti..