Meniu
0
Norai

Abus BORDO™ 6000PZ/90 Black SH EC550 sulankstoma spyna

0/5 0 įvertinimai
Prekės kodas: 40663
Gamintojas: Abus
Likutis: Turime
Abus
Kaina:
99,00€ Paskutinė prekė!
-
+
Likutis Pristatymas
Parduotuvė 1 1-4 d.d.
Tiekėjo sandėlys 0 -
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Abus BORDO™ 6000PZ/90 Black SH EC550 sulankstoma spyna


Raktas dviračiui ir priekinėms durims. Pasiėmėte namų raktą, bet pamiršote dviračio raktą? Sprendimas: BORDO™ 6000PZ su pasirinktu ABUS spynos cilindru - pvz., priekinėms durims. Taigi jums tereikia vieno rakto dviračiui ir namams.

BORDO™ 6000 per daugelį metų tapo klasika.

Paprasto, bet genialaus dizaino sulankstoma spyna užkariavo visus, kurie nori saugumo, lankstumo ir kompaktiško pakuotės dydžio. Specialiomis kniedėmis sujungtus 5 mm plieninius strypelius galima sulankstyti. Aiški žinia potencialiems vagims: Čia nėra ką veikti.

Su ABUS spynos cilindru iš mūsų namų apsaugos asortimento. Tiesiog pasirinkite spynos cilindrą nuo savo namo ar buto durų. Tada atidarykite ir uždarykite BORDO™ 6000 tuo pačiu raktu.

Arba galite pasirinkti BORDO™ 6000PZ su įmontuotu EC550 cilindru tiesiai iš mūsų asortimento ir užsakyti, kad prie jo būtų pagamintas tinkamas jūsų namų cilindras. Taigi, nesvarbu, ar jau esate sumontavę cilindrą ir dabar jums reikia jam pritaikytos spynos, ar perkate spyną ir jums reikia pakeisti lauko durų cilindrą - mūsų asortimente rasite tinkamą gaminį.

Technologijos

  • 5 mm storio strypeliai su ypač minkštu dviejų komponentų korpusu, kad nebūtų pažeisti dažai
  • Strypai ir korpusas pagaminti iš specialiai grūdinto plieno
  • Strypai sujungti specialiomis kniedėmis
  • Rankinis dangtelis, apsaugantis nuo purvo
  • Tinka įvairiems puscilindriams
  • Dizaino spalva: juoda
  • Svoris: 1464 g
  • Ilgis: 90 cm
  • Užrakto tipas: Raktas

Naudojimas

  • Gera apsauga esant vidutinei vagystės rizikai
  • Idealiai tinka geros kokybės dviračiams apsaugoti

Laikiklis ir transportavimas

  • SH - užrakto laikiklis, kurį lengva transportuoti ant dviračio ir kurį dėl praktiškų tvirtinimo dirželių galima pritvirtinti be įrankių. Spyna išimama iš laikiklio priekyje.

Visos nuotraukos, pateiktos mūsų elektroninėje parduotuvėje, yra skirtos suteikti kuo tikslesnę informaciją apie prekes, kurias siūlome. Tačiau svarbu paminėti, kad šios nuotraukos yra informacinio pobūdžio ir gali skirtis nuo tikros prekės išvaizdos.

Skirtumai gali atsirasti dėl įvairių priežasčių, įskaitant, bet neapsiribojant, gamintojo pakeitimus produktų dizaine, sudėtyje ar spalvose, taip pat dėl skirtingų monitorių nustatymų, kurie gali keisti prekės spalvą ar išvaizdą.

Todėl raginame klientus atsižvelgti į šią informaciją prieš priimant sprendimą pirkti, o jei kyla klausimų dėl prekės specifikacijų ar išvaizdos, maloniai prašome kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo skyrių už papildoma informacija ar patikslinimais.

0 įvertinimai

0/5 Bendras įvertinimas
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.

Parašyti įvertinimą

Bus rodoma prie komentaro
5 - Geras / 1 - Blogas
Pastaba: HTML tekstas nėra verčiamas.

Panašios prekės